Frekvenční terapie

Frekvenční terapie, je terapie zaměřená na ozdravení těla.  Spadá do oblasti elektromedicíny, kterou již ve 40. letech nastartoval zakladatel této metody americký vědec a mikrobiolog Dr. Royal Raymond Rife, se svými obdivuhodnými výsledky, zejména v ničení nežádoucích mikroorganismů a dokonce i rakovinových buněk. Avšak fakta, že většinu civilizačních chorob, mnohdy  způsobují patogeny (mikroby), které lze tímto způsobem snadno zlikvidovat, jsou klasickou medicínou záměrně tabuizovány a přehlíženy. 

Frekvenční terapie probíhá prostřednictvím Plazmového generátoru, který vysílá nízkofrekvenční záření, které působí na buněčné struktury těla. Tato terapie je vhodná na všechny druhy onemocnění s mikrobiálním i psychosomatickým původem.

Tento úchvatný přístroj nabízí frekvence na většinu civilizačních onemocnění, léčivé frekvence na detoxikaci těla, na posílení imunitního systému, na regeneraci a harmonizaci oslabených orgánů a v neposlední řadě také frekvence určené k likvidaci patogenů čili parazitů, bakterií, virů a plísní, které tělo zatěžují a oslabují  a mnohdy způsobují velmi závažná onemocnění. 

Plazmový generátor nabízí také frekvence zaměřené na posílení paměti, na uvolnění a zklidnění a  na  harmonizaci psychického stavu (např. osvobození od pocitů viny a strachu, na usnadnění změn apod.)

A jako bonus  zahrnuje i frekvence na spalování tuků a posílení metabolismu lipidů.