O mně

Jmenuji se Alena Pátá a vítám vás na svém profilu a těším se co společně můžeme vytvořit, pokud vás zaujme čím se zabývám. Mým úmyslem je přispět k vaší celkové spokojenosti, takže se zaměřuji jak na psychickou pohodu a osobní rozvoj, tak i na ozdravení těla. Moje zaměření je psychoterapeutický směr Gestalt a integrativní psychoterapie, ale nejčastěji pracuji s metodou Access Bars, která funguje rychleji a je velice účinná. Access Bars terapie mi úplně změnila život, vnesla do něj více lehkosti, radosti, zábavy a neustále mě posouvá dál. 

Můj život nebyl vždy spokojený a radostný. Už jako dítě jsem zažívala pocit jinakosti a nepřijetí svými rodiči i vrstevníky, až jsem uvěřila, že nejsem dost dobrá taková jaká jsem, takže jsem potlačila samu sebe a vytvořila image, která byla více přijatelná a přijímaná, až jsem nakonec téměř zapomněla, kdo vlastně jsem a co si skutečně přeji. Potom jsem prošla velmi obtížným obdobím, kdy jsem ztratila všechny své blízké a vážně zvažovala, že svůj život ukončím. Avšak někde uvnitř sebe jsem vnímala, že je možné prožívat naplněný a radostný život, že je možné žít to co si přeji, a že i já si to mohu zvolit. Tehdy jsem si uvědomila, že život si vytváříme my sami, že se nám neděje nic samo od sebe, a že závisí pouze na mě jaký život si pro sebe vyberu. Pomocí různých alternativních metod a studiem psychoterapie jsem nastartovala cestu sebepoznání, osobního rozvoje a opět se dostala zpátky k sobě a k tomu, co si opravdu přeji a začala své sny naplňovat. 

V roce 2019 jsem se setkala s terapeutickým přístupem Access Consciousness a s metodou Access Bars, která mě okamžitě uchvátila tím, jak je jednoduchá, příjemná a jak rychle funguje. Postupně jsem pronikla do celého přístupu Access Consciousness a začala používat metody a techniky, které tento přístup nabízí a můj život se zcela změnil, jak už jsem jednou zmínila. Dokázala jsem se zbavit většiny svých strachů a negativních přesvědčení, které mi bránily žít, tak jak bych chtěla. Zároveň mi umožnili více se propojit se svým tělem a přinesly uvědomění, jakým darem naše těla jsou a jak nelaskavě s nimi mnohdy zacházíme, což se samozřejmě odráží na našem zdraví. Proto svou práci zaměřuji na komplexní ozdravování tělesného i duševního stavu, jednak prostřednictvím terapií Access Bars a Access tělesných procesů a zároveň také pomocí frekvenčních terapií, zaměřených na posílení těla a imunitního systému. K doladění plného fungování imunitního systému pracuji ještě s produkty české společnosti Harmonelo, která nabízí fenomenální širokospektrá probiotika a prebiotika k ozdravení střevního mikroflóry a k doplnění veškerých chybějících látek, potřebných pro optimální fungování těla.  

Jsem velmi vděčná, že se tyto metody dostaly do mého života, a že je mohu předávat dál a přispívat tak všem, kteří si přejí svůj život změnit a otevřít se novým možnostem a být zdraví.

Vzdělání:

  • Bakalář (Bc.) Sociální práce 
  • Psychoterapeutický výcvik v Integrativní a Gestalt psychoterapii
  • Akreditovaný výcvik krizové intervence